Virtual Reality

iOS/Android VR

Vi kan levere 3 forskellige VR løsninger til Android og iOS telefoner

Vi har lavet en demo app for at fremvise 3 forskellige VR løsninger af den samme lejlighed til Android og iOS telefoner.

Ved alle 3 løsninger er der mulighed for at se lejligheden med og uden VR briller. De tre løsninger er beskrevet herunder. Modelhuset udvikler app’en til jeres behov og sørger for integration af den valgte VR løsning. 

På smartphones og tablets er der begrænsninger på filstørrelser generelt for at få en god brugeroplevelse. Er der behov for mange detaljer og realtime, så anbefaler vi at lave en HTC Vive løsning på projektet. 

VR Point Teleport:
her hoppes der fra punkt til punkt. Hvor der ved hvert punkt er 360 graders renderinger. Når man flytter til det næste punkt, er der ingen renderinger af billeder. Fordelen ved denne løsning er, at der kan komme mange detaljer med uden at filstørrelsen bliver stor. 

VR Point Teleport Realtime:
denne løsning bygger ligesom Point Teleport på 360 graders renderinger. Forskellen er at når man hopper fra punkt til punkt renderes bevægelsen til det næste punkt. Fordelen er her at oplevelsen bliver lidt mere “live”, men det er ikke muligt at have mange detaljer med på grund af filstørrelsen.

VR Touch Realtime:
her har du mulighed for at gå frit rundt i hele lejligheden. Ved at holde en finger på skærmen går du frem og to så går du tilbage. En sjov måde at opleve lejligheden på. Igen er der færre detaljer med på renderingerne grundet filstørrelsen. 

Modelhuset